Sabtu, 23 Maret 2013

Cerita Lucu Bhs Jawa = Sopo Presiden RI taun Ngarep?

Cerita Lucu Dalam Bahasa Jawa : Sopo Presiden RI Tahun Ngarep?




Mas Agung : Lek Gon, kiro - kiro sopo menurutmu presidene awak'e dewe tahun 2024?
Gogon Joss : Ahh...kadohan iku, Lek?iki tahun piro....
Mas Agung : yo ra popo to. itung - ngetes ngetes bathin, yo ra...?
Gogon Joss : yo wis... aku mbethek inisiale S...!
Mas Agung : Lha nek tahun 2019, sopo ?
Gogon Joss : tetep inisiale huruf S...
Mas Agung : yen tahun 2014, kiro - kiro sopo presidene,Lek Gon?
Gogon Joss : nggg,,,,yo isih tetep inisiale S
Mas Agung : nek tahun 2009 presidene cetho nek Pak SBY, lha terus nganti tekan tahun 2024 thek inisiale tetep S ki  njur piye ketemu nalare to,Lek Gon ?
Gogon Joss : S kuwi singkatan soko SOPO wae keno lan biso dadi presiden
Mas Agung : Woooo   aalaaaahhhh....dahasar peramal gadhungan, waton kondhang
Gogon Joss : Halah....wong yo podho karo sing ngomong wae kok ndadak....
Mas Agung : ....????!!!!???!!!???....

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar